Hovedsiden | Om oss | Produkter | Nettbutikk | Tips | Forhandlere
  
 

   
 
Avdelingene
Engros

Grimstad Planteskole leverer i dag kvalitetsplanter til hagesentre, planteskoler og anleggsgartnere over hele Norge. Vi eksporterer også til Sverige, Finland, Danmark, Island og Baltikum.

-Norske planter for det nordiske klima-
 
   


Avdelingene

Rosholt
I idylliske omgivelser ved Rosholttjern, ikke langt fra Dømmesmoen, ligger hovedkontoret og store deler av ferdigvare-produksjonen av prydbusker
og vintergrønt. Her er det også bygd store kjølelager som holder plantene i hvile .
Våren 2003 stod et stort nytt pakkerom ferdig.

 
 
 
Dømmesmoen
På vakre Dømmesmoen nær planteskolen på Rosholt har Grimstad Planter i dag etablert morfelter og arealer for utprøving av E-planter og andre nyheter av interesse.

På det overskytende areal produser vi hvetemel på naturens premisser til det populære Dømmesmoenbrød som i dag selges over hele Sørlandet.

Barrotsplanteproduksjonen med frøformering og stiklingeformering har vi flyttet fra Lillesand til Dømmesmoen, og dermed fått alt samlet i Grimstad.

Jordsmonnet på Dømmesmoen og raet må være noe av landets beste for kvalitetsproduksjon.
På den lette, muldholdige og selvdrenerende sandjord utvikler rotnettet seg svært bra. Dette er grunnlaget for karplanter av høy kvalitet.
 
 
Gartnerimyra
Grimstad Planter
har etablert ny spesialproduksjon for bærplanter, masseplanter, blomstrende hortensia, Pieris og Evergreens på Gartnerimyra sentralt langs nye E-18.
 
Grimstad Planter har ved denne nye avdeling, tatt i bruk teknikk og know-how fra Europas ledende produsenter av gartneriutstyr, og fremstår i dag som kanskje den mest effektive og rasjonelle planteskole i Norden.
 
Grimstad Planter har kontinuerlig fokus på kvalitet gjennom det nye plantekonsept ”fresh and bushy”, som først og fremst utvikles med de rette innpottingskvaliteter. Ved regelmessig pinsering og bruk av dyrkningsmedier som forener seg optimalt med alle typer jord, fremmer man en plantekvalitet hvor salgshøyden ikke blir avgjørende, men at planten er velforgrenet og klar til bruk.

I tillegg innleies betydelige arealer for å sikre nødvendig vekstskifte.
Vi disponerer eget mikrolaboratorium hvor moderne formeringsmetoder tas i bruk for å sikre tilgang på ungplanter som ellers er vanskelige å formere på tradisjonelt vis.

   
 
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Norland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold